#Michlen-csillagos séf

Csillagos csokoládék a garázsból
 

Csillagos csokoládék a garázsból

Kávépörkölőből lett a kakaóbab pirító, mustármag aprítóból a kakaóbab daráló, a mosogató vasúti csomagtartóból reinkarnálódott, lámpák harmincas évekbeli katonai hajóról. Párizs központjában, egy átalakított, régi Citroën garázsban nyílt meg a világ egyik legnagyobb séfjének, Alain Ducasse-nak a csokoládé manufaktúrája.


Ausztria legjobb éttermében jártunk – exkluzív interjú
 

Ausztria legjobb éttermében jártunk – exkluzív interjú

Tökéletesség, precizitás és professzionalitás. Így jellemezhetnénk leginkább a szomszédos Ausztria legjobb éttermét, a Steirereck-et, amely a Relais&Châteux hálózat hírneves tagja. A két Michelin-csillagos séf, Heinz Reitbauer felesége, Birgit Reitbauer nyerte el a Relais&Châteux Woman of the Year 2011 címet, ez alkalomból exkluzív interjút adott rovatunknak.

Sz. J. Sz. J.